Metalproducts produceert staalvezels in Horst en richt zich op langdurige samenwerkingsverbanden met betrouwbare en professionele zakenpartners.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze strategie in combinatie met ons innovatieve karakter en een gezonde hands on mentaliteit toekomstperspectief biedt. Gezamenlijke vooruitgang door innovatie, dat is ons motto. Technisch advies, een geautomatiseerd productieproces, optimale logistieke faciliteiten en een gezonde no-nonsense bedrijfscultuur waarborgen de vereiste kwaliteit en levering van onze producten.

Een betrouwbare wereldspeler met klantspecifieke focus

Organisatie

We zijn een flexibele organisatie die meedenkt met afnemers in zowel binnen- als buitenland. Metalproducts is geen hiërarchisch bedrijf, maar een platte organisatie met een hecht team. Dat neemt niet weg dat we een duidelijke organisatiestructuur hebben, waardoor we op professionele en heldere wijze kunnen communiceren met onze klanten.

 

Productie

Met ons volledig geautomatiseerde machinepark en verpakkingsunit produceren we diverse typen staalvezels voor verscheidene toepassingsgebieden. Onze gecertificeerde staalvezels worden in Nederland geproduceerd en dagelijks aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen in ons eigen laboratorium.

Let’s prove our quality !

Technisch advies

Naast het produceren en leveren van onze staalvezels aan diverse marktpartijen, adviseren wij onze afnemers ook op technisch vlak. Zo bieden wij de mogelijkheid stortbegeleiding op locatie uit te voeren. Onze technisch adviseurs hebben expertise op het gebied van zowel betonsamenstellingen als bouwkunde in het algemeen.

Logistiek

Onze geografische ligging en ons eigen wagenpark zorgen ervoor dat we onze producten precies op het juiste moment kunnen leveren. We weten hoe belangrijk het voor de planning is dat materialen op het juiste tijdstip op de juiste plek zijn. En daar handelen we ook naar.

Onze speerpunten

Flexibel

De huidige markt verlangt meer dan alleen een goed en gecertificeerd product. Doordat we ons bedrijfsprocessen blijven optimaliseren, kunnen we op adequate wijze inspelen op de wensen van onze klanten én op de ontwikkelingen binnen onze markt.

Technisch advies

Of het gaat om de keuze voor een staalvezeltype, het betonmengsel of doseringswijze: onze experts staan voor je klaar. We leveren ook constructieve berekeningen en stortbegeleiding op locatie. We geven graag een totaaloplossing op maat.

Partnership

Jarenlange ervaring leert dat partnership meer is dan het leveren van een product of dienst. We gaan altijd voor een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen, gelijkwaardigheid en transparantie.

Distributie

Door onze geografische ligging in combinatie met ons wagenpark en ons uitgebreide netwerk van distributeurs, garanderen we een uitmuntende leverbetrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat onze producten er zijn wanneer en waar je wilt.

MetalProducts B.V.
Meer informatie over onze producten en diensten?

Meer informatie over onze producten en diensten?

Ons team staat voor je klaar.